فولادهای ضدزنگ دوبلکس دارای شکل‌پذیری بالاتر از حد متوسط ​​هستند. این بدان معنی است که آن‌ها را می‌توان مسطح کرد و شکل‌دهی آن‌ها نسبت به سایر فلزات بهتر است.

وقتی صحبت از چقرمگی می‌شود، فولادهای ضد زنگ دوبلکس، سختی و چقرمگی بالایی دارند. در حالی که آن‌ها به اندازه فولادهای زنگ نزن آستنیتی سخت نیستند، اما به طور قابل توجهی از فولادهای زنگ نزن فریتی سخت‌تر هستند.

این بدان معنی است که آن‌ها می‌توانند کاملاً ضرب و شتم را تحمل کنند و در برابر اثرات ضربه‌های فیزیکی بدون تسلیم شدن در برابر ترک‌ها و شکستگی‌ها مقاومت کنند. در اصل، فولادهای ضد زنگ دوبلکس به اندازه کافی سخت هستند که بتوانند اکثر عملکردها را انجام دهند.

از نظر جوش پذیری، فولاد ضد زنگ دوبلکس کمی ساختار ضعیف‌تری دارد؛ به دلیل قوام ساختاری منحصربه‌فرد آن، زمانی که در معرض دماهای بسیار بالا قرار می‌گیرد، تمایل به ذوب شدن دارد. با این حال، این بدان معنا نیست که فولاد ضد زنگ دوبلکس هرگز نمی‌تواند جوش داده شود.

جوشکاری با تنظیم دما می‌تواند منجر به همجوشی موفقیت‌آمیز فولاد ضد زنگ دوبلکس شود. با این حال، باید توجه داشته باشید که این کار آسانی نیست. هنگام تلاش برای جوشکاری فولاد ضد زنگ دوبلکس، دقت زیادی لازم است. یکی از دلایل اصلی محبوبیت فولاد ضد زنگ دوبلکس، هزینه پایین آن است. این فولاد ضد زنگ می‌تواند بسیاری از مزایای مشابه فولاد زنگ نزن آستنیتی را ارائه دهد، اما با کسری از قیمت.

از خواص این فولاد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استحکام نسبتاً بالا در مقایسه با سایر محصولات فولادی ضدزنگ
  • انعطاف‌پذیری و چقرمگی بهبودیافته در مقایسه با محصولات فولادی فریتی